Kunstmaler    
  Susan Kramer Müller  

Frýbjørg Kruse

Siden 1995 har jeg gjort min drøm fra tegnetimerne i skolen til virkelighed. Mine billeder er som regel med baggrund i den færøske natur, hvor jeg er født og opvokset.

Læs mere

Anni Kock-Knudsen

At male er for mig absolut tilstedeværelse i nuet. Den kreative proces udfordrer mig at sætte farve og form på mit lige NU. Jeg slipper mangeartede indtryk og lader op til nye oplevelser og udfordringer .... og nye billeder At male/være kreativ er altid min adgang til at frigive glæden, roen, lysten og indsigten på "

Læs mere

Agnete Dollerup

Jeg er født med en pensel i hånden

Min Far, mor, mostre, tanter, farbrødre, morbrødre, kusiner, fætre og mine aner før dem, har malet, tegnet og lavet keramikskulpturer- og krukker, stentøj og alskens kunsthåndværk. –Vi var/er en stor familie, så intet under, at den lille Nete gik dem i bedene.

Læs mere

Karin Wienberg

Læs mere

Tomas Erikson - Acryl

Allerede fra begyndelsen var det den naivistiske billedstil der fangede mit interesse. Jeg synes om det ofte glade og legende udtryk i naivismen og jeg kan også godt lide de stærke farver. Jeg elsker at male og syntes det er ekstra herligt, når mine malerier får publikum til at smile.

Læs mere

Pia Jensen

Autodidakt kunstmaler siden 2012, har være på div. malerkurser hos Hanne Bente Radzik, Charlotte Hoff, Carla Westphal samt David Cobb. Malet i Nice og Korsika samt været på Kunsthøjskolen på Ærø.

Læs mere

Eileen Klitvad

Læs mere
  Gitte Gandenrup  
  Gitte Seizing Hansen  
Skoler    
  3 klasser i Jyllinge  
     
Keramik og skulptur    

Hanne Hørby

Jeg er oprindelig beskæftigelses vejleder, men følte ikke jeg var på rette hylde, og det kreative fyldte mere. Jeg tog en del kurser bl. a på Keramikskolen i København, Billedskole for kunst, Kunsthøjskolen i Holbæk, raku- og drejekurser, Kreativ skolen i Solrød samt undervisning af kunstnere.

Læs mere

Allan Hytholm

Læs mere

Helge Voldbjerg

Læs mere
     
Læder    

Bakvano Design

Vi designer og syr tasker af upcycled læder. På vores lille værksted i Holbæk forvandles slidte lædersofaer til lækkert design.

Læs mere

     
Sten    
 

Hannes Sten Design

Læs mere