Kunstruten i  4040

tilbage **** **** **** ****

 

Anni Koch-Knudsen

 

 

Kunstmaler

Nålekrogen 4. Jyllinge Nordmark

4040 Jyllinge.

Tlf.  40263105

Mail: Art@annikovhknudsen.dk

www.artannikochknudsen.dk

 


 

At male er for mig absolut tilstedeværelse i nuet. Den kreative proces udfordrer mig at sætte farve og form på mit lige NU. Jeg slipper mangeartede indtryk og lader op til nye oplevelser og udfordringer .... og nye billeder At male/være kreativ er altid min adgang til at frigive glæden, roen, lysten og indsigten på "

Mine egne malerier er en blanding af personlige processer kombineret med mit indre legebarn udtrykt i farver og form. Deres formål er at berøre beskueren på de punkter, denne har brug for farve/formpåvirkningen yil at skabe harmoni, energi eller fred -de healer og udfordrer dig bevidst eller ubevidst.

De sidste år har jeg været i en rivende udvikling og de mange positive tilbagemeldinger fra udstillinger, hjemmeside pg den fortsatte glæde ved at eje, betragte og gå ind i mine billeder har betydet , at jeg nu har valgt at være langt mere aktiv billedkunstner med deraf ønsket om at mine billeder kan komme ud flere steder til gavn og glæde for beskueren. Det har givet gevinst

Jeg er de næste par år "Represented by Agora Art Gallery, New York"og havde en dejlig udstilling der  marts 2015 ...... dejlig udfordring 

Du kan se mig på Art Exclusive  http://www.myartspace.dk/artexclusive/magasiner/ArtExclusive-august-2014.pdf

Jeg er aktivt medlem af Gundsø Kunstforening og Gulddyssegårds billedkunstnere og har gennem især de sidste år fået undervisning af  flere kunstnere , hvor især Fadavi og Pierre Beskow har været en stor inspirator og provokator til at afprøve og undersøge mine mange muligheder for at udfolde mig.

 I gennem mange år har maleriet været en del af min personlige udvikling som menneske og behandler. De mange billeder har hulpet mig til større selvindsigt, til at rense sindet for alskens påvirkninger og ikke mindst til at lege med farver og form - være i den spontane impulsive ubekymrethed.

Du kan bestille dit helt personlige billede til at hjælpe og støtte dig  på forskellig vis - gøre dig glad, give dig energi eller healing gennem sygdom, kriser ,. Det kan være et inspirationsbillede eller et meditationsbillede  - eller blot som dit billede til dit helt individuelle brug. Samme type billede kan bestilles til inspiration m.m.  på din arbejdsplads.g

Jeg  underviser i intuitiv maling, maling til opløsning af stress og andre uønskede tilstande og maler egne billeder . Jeg kombinerer min maling og min erfaring som behandler og bruger maleriet til at gennembryde stilstand, blokeringer  - også for kunstnere der er kørt fast i deres udtryk.

 
         
     
         
         
         

 

 

Hanne