Kunstruten i  4040

Tilbage **** **** **** ****

 

Bakano design

 

 

BAKANO design

Henrik Thottsvej 8, 4300 Holbæk

tlf. 26714761

mail: kontakt.bakano@gmail.com

 

web: www.bakano.dk

 

facebook: www.facebook.com/bakanodesign

instagram: www.instagram.com/bakanodesign

BAKANO design er håndlavede og bæredygtige tasker og accessories i skind. Vi syr gamle sofaer og aflagte skindjakker om til lækre tasker. Vores design er klassisk og elegant med få men velvalgte deltaljer. Alle design har fokus på funktionalitet. 

Bakano design er håndværk produceret i Danmark.

  • Tasker, punge og accessories

  • Tøj i skind

  • Dine unika-design

Bæredygtighed, Håndværk og Kvalitet er kerneelementerne i Bakano design.

 

Bæredygtighed: Bakano design er et alternativ til den herskende "brug-smid-ud-kultur". Vi arbejder for at nedsætte resourcespild ved at genanvende kasserede produkter. Størstedelen af vores materialer er restskind fra store læderproduktioner. Vi syr også af gamle skindjakker, bukser etc. Vi giver nyt liv til disse kasserede materialer ved at omdanne dem til nye originale produkter. Samtidig er vores produkter solidt og holdbart håndværk, som holder år efter år.

Vi går stærkt ind for at mindske resoursespild, og laver også reparationer og transformationer af tasker, jakker etc. i skind. Sådan forlænger vi produkters levetid.

Mere om bæredygtighed HER.

Håndværk: Alle produkter er håndlavede på værkstedet i Danmark. Det betyder også at du kan få specialdesignet din helt egen unikke model hos os.

Unika-design kan bestilles gennem formularen HER.

Vi laver selv alle vores designs, med fokus på funktionalitet og kvalitet. Der kan forekomme små variationer i modeller såvel som i skindet.

Kvalitet: Vi ser alle produkter igennem og kan garantere et solidt og holdbart håndværk. Vi arbejder hovedsageligt med skind fra Spanien som vi selv udvælger og kan sådan sikre bedste kvalitet.

BAKANO design er håndlavede og bæredygtige tasker og accessories i skind. Vi har værksted hvor vi bor, og syr gamle sofaer og aflagte skindjakker om til lækre tasker. Vores design er klassisk og elegant med få men velvalgte deltaljer. Alle design har fokus på funktionalitet: indvendige lynlåslommer, regulerbare stropper, nogle tasker kan bruges både som rygsæk og skuldertaske. I mindre tasker og punge leger vi gerne med skønne farvekombinationer 

Wilmar er hænderne bag BAKANO. Han har en kreativitet og en erfaring med “knaphed” som gør ham i stand til at designe ud fra de ressourcer han har til rådighed.

Wilmar designer og syr alle BAKANOs produkter. Han er uddannet modedesigner i Colombia hvor han kommer fra. Han har mere end 25 års erfaring med produktion og reparation af lædervarer, og har drevet virksomhed med håndlavede lædervarer både i Colombia og Spanien.

Wilmar udvikler hele tiden nye ideer og designs, og lader sig inspirere af de materialer og ressourcer han har til rådighed. Det kan være en slidt og aflagt læderjakke som bliver til en klassisk håndtaske, eller spænderne fra et par sko som giver lukningen på skuldertasken et nyt look.

Navnet BAKANO kommer fra det colombianske ord bacano som bruges til en positiv beskrivelse af ting, personer, situationer etc. Ordet betyder alt mellem “super godt”, “fedt”, “cool”, “smart”, “lækkert”, “sympatisk”

Se mere her